Forskelligt rod med stort og småt...

mandag den 30. august 2010

Miniatureskulpturer... på spidsen af BLYANTER!

Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg først så de her billeder (som jeg har lånt fra sitet Designspongeonline)..., men her er så manden der sådan set gerne må operere mig for hvadsomhelst til hver en tid.... og dét selvom han ikke er lægeuddannet.
Han hedder Dalton Ghetti, er brasiliansk født, men nu bosiddende i Connecticut. Han har skåret i træ siden han var ganske lille, men har nu forfinet teknikken i en grad, som gør ham i stand til at skære disse ubegribelige miniature-kunstværker ud af spidserne.... på blyanter, mine damer og herrer!!!... Ja, jeg ved snart ikke om jeg ska' være mest imponeret over selve værkerne, eller det faktum at manden er i stand til at lave disse ting uden brug af lup...!... Her henholder jeg mig til at have læst i en af artiklerne at han er jævnaldrende med undertegnede, og jeg kan sgu' efterhånden ikke engang læse teksterne på mit fjernsyn, med mindre der står f.eks. BILKA med latterligt store typer!!!
Læs om og se flere af hans fantastiske kreationer her og her.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk!
    - tror du han udbyder kurser i tålmodighed?

    SvarSlet
  2. Læste også et sted at han ka' være helt op til et par måneder om bare ét værk...., og at mange værker (selvsagt) går til undervejs. Men jeg ka' godt følge dig.... en mand med sådan en tålmodighed.... sku' man mon simpelthen bare fri til ham, ubeset???

    SvarSlet