Forskelligt rod med stort og småt...

onsdag den 4. august 2010

Mixed mediaHvor findes der dog bare ufattelig mange idéer man gerne selv ville have fundet på!
Disse "Mixed media"-billeder er skabt af den amerikanske kunstner Ehren Elisabeth Reed. Se flere af hendes smukke billeder her.

3 kommentarer:

 1. ...og hvor er det bare så....FEDT....nu kan jeg jo li'som også brodere lidt (håndarbejde som linjefag), så mine tanker har ofte leget med tanken om at kombinere netop broderi med billedkunst på én eller anden måde....det der er bare SÅ godt fundet på...bare det havde været min idé....

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Glad for at du har fundet dem. Pudsigt nok havde jeg faktisk tænkt om jeg mon ikke lige sku' sende dig et praj om dem, men glemte det igen.
  Jeg fik også straks kriblen i fingrene efter at prøve det..., men der er jo så MEGET man gerne vil...osv.

  SvarSlet
 3. ...præcis. Jeg har altid i tusindvis af tanker og idéer flyvende rundt i hovedet, men får kun afprøvet en mikroskopisk del af dem. Ja, man er vel ikke en 'fisk' for ingenting - fuld af alverdens idéer men mangel på handlekraft (har jeg læst)! Hvor ska' men begynde og ....ende? Ja ja ja undskyldninger er der nok af, så måske sku' jeg liiige ta' mig sammen og prøve lidt broderi på et par af de mange, mange kvadrater jeg skar ud af bogen forleden...der er jo nok af dem.
  Ha' en dejlig weekend...

  SvarSlet