Forskelligt rod med stort og småt...

lørdag den 19. februar 2011

Kære jer som læser med...

... hvadenten du er ny eller fast læser her...
Jeg bli'r tit så helt ind i knoglerne glad ved tanken om at alle de ting jeg hygger mig så gevaldigt med at vise frem og skrive om her på Grovsorteret rent faktisk bli'r set på og læst af andre. Mennesker som jeg ofte slet ikke kender, men som af den ene eller den anden grund finder det tiden værd at lægge vejen forbi min endeløse rodebunke fra tid til anden.
At blogge om de ting der optager mine tanker og interesser er, for mig, blevet en måde at gribe og fastholde nogle af alle de flyvske oplevelser og øjebliks-stemninger som en hektisk hverdag kan byde på..., så jeg kan huske og genopleve igen og igen. Nåja... man kunne selvfølgelig også bare sætte sig og skrive helt privat..., men det ville aldrig kunne give mig det samme som alle de hyggelige reaktioner jeg får fra jer.
Man kan aldrig vide hvad der starter en tanke eller idé hos en anden, og jeg kan SÅ godt li' dét... at hvemsomhelst nårsomhelst har muligheden for at sparke en kommentar ind til det der fylder mine tanker.

På bloggen Junkculture, som jeg ofte besøger, mødte jeg i dag et indlæg, som jeg synes er så god en idé at jeg straks vil kopiere den og fyre den af på jer...., den kommer her:


Illustration: Greg Mably

Hvem er I mon derude...??
Jeg har gættet på det så længe!....
Stil min og andres nysgerrighed, hvis du har lyst, ... du kære læser...,  og smid en kommentar med et par linjer om dine egne interesser og
husk at skrive et link til din egen blog,
hvis du har en.
Jeg vil nemlig sluge hvert et ord, og glæde mig til at kigge forbi!
.... Og tak fordi I læser med hos mig...

6 kommentarer:

 1. Hei! Jeg er en norsk kunstner som følger din blog. Jeg syns du er flink til å vise frem interessante kunstnere. Jeg skriver bl.a. om mitt brudeprosjekt og om annen kunst på bloggen
  http://bruderihundre.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Og jeg kan varmt anbefale alle et jævnligt klik på din Brudeblogg..., som altid er en inspirerende kulturhistorisk rejse. Tilbagekig, sat ind i en nutidig ramme. Spændende!
  Tak for dine kommentarer :-)

  SvarSlet
 3. Hey Onkel Eva!
  Først og fremmest tak for en vanvittig skøn og inspirerende blog! :-) Der er altid uventet skønhed og skævhed, og den slags kan man aaaaaldrig få nok af!
  Jeg er Jane - dagplejer, krea-hoved og blogger, og elsker at kigge forbi din blog hér for at inspireres på helt utænkelige måder! Selv om rigtig mange af dine indlæg er 'rigtig' kunst, så synes jeg at man efterlades med hovedet summende af idéer efter læsnigen og kik på de mange flotte billeder.
  Du har i tidens løb vist mig kroge af Internettet, som jeg slet ikke vidste fandtes!!
  Min blog er www.brilleting.blogspot.com, og jeg fandt dig efter at du havde kommenteret hos mig, så tak for det!
  Ha' alletiders dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 4. Hej kære Jane... og tak for dine fine ord.
  Det som suger mig ind i kunstens univers er også præcis mangfoldigheden, som - uanset om man bryder sig om et kunstværk eller ej - altid planter en følelse hos den der ser.
  "Rigtigt" eller ej... ingen ka' bestemme hvad vi tænker... heldigvis!

  SvarSlet
 5. Jeg hyggeblogger mest - senest om USA hvor jeg har været på besøg og forelsket mig i Walmarts store mælkekøler.
  I dag er faktisk første gang jeg besøger din blog - via Kong Mor :-)
  God weekend!

  SvarSlet
 6. Hej, tak for kommentaren og velkommen til dig også, Blogless sister. For en som mig, som ikke har bevæget mig udenfor landets grænser siden... øhh... ja, forrige århundrede (gisp!) er din egen blog jo nærmest et kulturchok..., altså, på den absolut fede måde!

  SvarSlet